MORE COFFEE

Då var det dags igen, veckans pestigaste vidrigaste dag. Jag har sovit två timmar inatt och känner mig mer död än levande. Om någon petar på mig lite för hårt kan jag nog gå sönder.
Gårdagen tog jag mig igenom helt okej ändå, vi fikade med pappa, Tove och småsyskonen på Sjöpaviljongen, satt på deras uteservering och bara njöt. Familjehäng hjälper otroligt bra mot ångest måste jag säga, family first for ever. Sedan gick jag och Chrille till Kullen och åt lunch men sedan var jag tvungen att gå och lägga mig då jag började få rejält med ångest. På kvällen åt vi middag på Portal med svärfar och svärbror, vi satt där länge och väl och hade det riktigt mysigt. När det var läggdags ringde mamma för att hon märkte att något var fel, inget nytt med det visserligen och vi pratade ett tag innan jag skulle sova. Jag har möjlighet att göra något som skulle få mig att må så mycket bättre men det är stort steg och jag vet inte om jag är redo för det.
Idag känns allt skit, jag är trött på att gråta och jag är trött på den här brutala måndagsångesten. Jag har faktiskt bokat tid hos läkaren i slutet av månaden för att se vad hon tycker att jag ska göra och sen funderar jag på att ta lite semester snart för att göra ingenting. Jag vet inte om det hjälper men något måste jag göra, jag behöver tid till att fundera och känna efter. Jag behöver tid att bearbeta allt som har hänt och framför allt behöver jag slippa den här stressen ett tag. Just nu känns hela livet som att bestiga Mount Everest, ska man ha det såhär för alltid? Det känns för j*vligt rent ut sagt.

Bild från Portal igår, tog deras Röding då det enda vegetariska alternativet inte alls lät lockande. Till förrät åt jag Savoy-kålschips och till efterrätt delade jag och svärfar på en brinnande maräng typ of thing.

Lite bubbel-häng på Drottningholm.

Gillar

Kommentarer

Elli
Elli,
Jättebra att du bokat läkartid!
Jag vet hur det är att gå med ångest och liksom bara finna sig i det, men man ska inte behöva må så. För 1 år sedan gick jag till en läkare pga detta och bröt ihop och fick sedan remiss till terapeut och samtalsterapi. Idag är min ångest mycket lindrigare och när den väl kommer
har jag verktyg att hantera den och lindra den. Du förtjänar att må bra, och jag är säker på att du kan få den hjälp du behöver för att komma dit!

Jag känner inte dig och vill inte uttala mig om sånt jag inte vet något om, men utifrån det jag läser här verkar det som att du kanske har lite hjärnspöken när det kommer till kroppen också som verkar få dig att må dåligt. (Vilket är så sjuuukt vanligt hos oss unga tjejer) Hoppas du inte tar illa upp. Önskar dig verkligen allt gott Johanna!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jo det har jag, jag har skrivit öppet om att jag har haft mycket problem med ätstörningar till och från i mitt liv. jag har fått hjälp förut med deppighet och ångest men den här gången är det kopplat till en specifik sak som jag inte kan skriva om helt öppet här. hade den delen av mitt liv ”försvunnit” hade jag förmodligen mått väldigt bra. nouw.com/johannagrahn
Elli
Elli,
Jag förstår, hoppas det löser sig! Att ta stöd från nära och kära är ju i alla fall bra när man mår dåligt :/ Kanske kan läkaren ge något tips iaf
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229