Monday let's be a funday

Godmorgon måndag!

Vaknade imorse när klockan ringde och höll på att frysa ihjäl trots att jag kröp in under BF's täcke. När man måste sluta ha på fläkten om nätterna så vet man att det är höst.... Fick dra på mig 11 morgonrockar och 3 tofflar för att bli varm igen, brrr. Av förståliga skäl invigde jag höstbootsen och en tunnare jacka idag. Ladies and gents, the season of dying of cold is here! Dock ser jag framemot många, mysiga kvällar i soffan i mjukiskläder, böcker, ljus, latté och bra filmer. Dags att shoppa upp sig på myskläder med andra ord :) I lördags såg vi en jättebra film med Nicole Kidman; Before I go to sleep! Tips! Jag somnade inte en enda gång = Bra betyg hehe.


Hade fullt upp hela dagen igår och det regnade = En väldigt irriterad Johanna! Kan inte förstå folk som gillar regn, det är ingen ide att fixa sig, allt blir blött och man blir som en fånge i sitt egna hem.

Började dagen med ett pass bodypump och sedan åkte jag och shoppa med mamma och Lasse, en ny toalettsits blev det bland annat haha! Vi håller på att fixa till småsaker inför visningen, nu ska pappa bara hjälpa oss med ett fönster och sen är det klart! Idag ska vi till banken och sen börjar major visningshets redan i helgen hoppas jag. Hämtade också min fixade dator hos brorsan så höll på att fixa med den halva dagen, så skönt att ha min dator igen efter.... 2 månader typ haha. Så nu blir bloggisen roligare igen, hurra!

Tog verkligen inga bilder efter i fredags så istället tipsar jag om mina 3 favoritlåter just nu! Enjoy!

Tyga - Rack City

Drake, Travi$ Scott - Company

Och min besatthet av denna låt goes on and on; The Weeknd - Angel.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229