Monday, hit me with your best shit


Godmorgon måndag!


På väg till jobbet med min WOWS playlist på högsta. Hann bara dricka en kopp kaffe imorse så det suger lite i kaffetarmen hehe.

I alla fall! Gårkvällen var supermysig. Finns bara en restaurang där vi hade bokat bio så fick bli O'learys. Tycker faktiskt att dom har himla god mat men verkligen inget vegetariskt haha?! Fick bli en räksallad och vi delade på Calamares till förrätt.


Förresten, sjukt otrevlig vakt där! Jag hade varit ute och tagit inhalerat lite nikotin och skulle gå in och sätta mig igen och då stoppar vakten mig och frågar hur gammal jag är och jag blir helt ställd eftersom klockan var 18.15 en söndag liksom och han hade sett mig och Chrille komma in 10 minuter tidigare och fått vårat bord som vi bokat. Eftersom jag blev så paff kom jag inte ihåg hur gammal jag var HAHA, provade alla åldrar i huvudet från 20-25 och kände sedan att 23 var bäst (fyllde ju nyss 24) men när jag ska säga det så kommer allt tillbaka så det blir ett ord som är både 23 och 24 haha, jättekonstigt. Ja då blev han sådär mallig och stor och jag kände bara att jag inte orkar så jag sa: Hörru mitt leg ligger där inne vid mitt och min sambos bord om du kanske vill kolla hans också, var det något mer?


Skrattade lite åt det sen men när vi skulle gå så hade jag varit på damernas men toadörren stängdes inte helt vilket jag inte såg och då säger den här idioten; Stänger man inte toadörren efter sig va? Fy skäms, gå och stäng den.


Alltså, att bli skämsad som betalande kund som nyss ätit en ganska kostsam middag är inte okej och vi var ju helt klart det mest uppstyrda och snygga paret där (kanske stack lite i hans ögon, vad vet jag) blir ett litet mejl dit idag.

Sen såg vi ju Kingsman: Secret service som var jättebra, boyfriend ska bli en Kingsman nu haha.

Hoppade i säng vid 22.30, eftersom jag spillde kaffe i heeeela sängen tidigare under dagen så vi var tvungna att bädda om då alla täcken hade fått åka i tvätten tidigare, HEHE. The life of a klumpig tjej.

Hoppas att ni hade en fin söndag och att eran måndag will rock some hard ass.

Gillar

Kommentarer

Gratis_Drottning
Gratis_Drottning,
Härligt, fin blogg du har :)nouw.com/gratis_drottning
Johannagrahn
Johannagrahn,
rebeckai
rebeckai,
Morgonkaffe är viktigt minsann!!nouw.com/rebeckai
Johannagrahn
Johannagrahn,
Väldigt viktigt :Dnouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229