MITT MUSIKÅR 2018

Älskar när man får sina mest spelade låtar under året på Spotify, alla låtar på denna lista är låtar jag fortfarande älskar och förmodligen kommer att spela lika flitigt under 2019. Mycket country, kärlekslåtar och lite oklara svenska låtar haha.

HÄR kan ni se mina mest spelade låtar under 2018 :)


Här är lite annan rolig statistik som någon av er där ute säkerligen tycker är rolig.

Vilket jäkla oklart nyår jag hade som lyssnade på Anthem of the Soviet Union direkt efter 12-slaget haha. Vi firade med mamma och Lasse och där använder vi alltid min Spotify så därför vet jag att denna måste spelats direkt efter tolvslaget om det var den första låten för 2018.

Högst rimligt eftersom vi bara använder min spotify hemma och jag går ingenstans utan musik i lurarna :)

Lana <3<3<3<3<3

Inga jullåtar här inte haha.

HAHA, orkar inte med mig själv. Men ja, jag står bakom my love for country, finns knappt något bättre. You should try it.

Vi älskar ju Moulin Rouge på en orimlig nivå hemma hos oss, jag tror ingen kan förstå. Vi kan exakt alla låtar, vi har sett själva filmen 147 tusen gånger och vi sätter igång den VARENDA gång vi dricker vin själva och sjunger med för fulla halsar haha.

Ganska så ointressant info IMO.

Lyssnar aldrig på poddar i Spotify, förstår inte när detta ska ha skett? Och jag har lyssnat på 2-3 avsnitt av fredagsprodden totalt i hela mitt liv så ja, det var väl på Spotify då. Uppenbarligen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229