MINA ABSOLUTA COUNTRY FAVORITER

Min country-tipsning fortsätter som utlovat, förra veckan introducerade jag lite "lättare" country för er, bra nybörjarmusik så att säga :) Läs det inlägget HÄRoch min countrylista hittar ni HÄR.

Idag ska ni få höra mina ABSOLUTA favoriter som jag kör en miljon gånger i veckan sedan långt tillbaka, låtarna som jag absolut inte kan leva utan och aldrig kommer att kunna spela sönder.

Okey, here we go!

Gloriana - Wanna take you home.

Denna introducerade C för mig och jag blev helt besatt tre sekunder in. Älskar den nästan mest av alla låtar i hela världen, sen är sångaren så orimligt snygg också. Ni måste med andra ord titta på videon ;)

Travis Tritt - It's a great day to be alive

Denna låt alltså, haha, hjälp. Det är my Life jam, the song I wanna die to and so on. Jag hörde den första gången i serien The Ranch och jag var tvungen att sätta den på repeat 3oo gånger direkt. Det är också min "efterfestslåt" haha. Jag klockan två bräker ut Haaalllåååååå nu måååste vi lyyyyssssnaaa på Trittan!!! Och folket jublar EJ haha. Nu för tiden är mina vänner vana och säger bara jajajaja låt människan lyssna på sin förbannade låt.

Här kommer två songs of my Life till av herr Keith Urban, älskar honom orimligt mycket. Detta är mina förfestslåtar eller mina Jag-är-glad-och-lycklig-och-taggad låtar. Somebody like you och Better Life. Mama MIA, så jag älskar dem.

Garth Brooks - Friends in lower places

Det finns en sak som jag är jättejättedålig på och det är låttexter. Jag kan basically inte en endaste låttext förutom denna låt haha. Kan nästan hela låtan utantill och jag blir lika förvånad varje gång, så förbannat bra är den

Alan Jackson, Jimmy Buffett - It's five O'Clock Somewhere

Magisk och klassisk låt, vi kör alltid den på helgerna till första glaset vin/ölen. Bäst gör den sig på sommaren dock ;)

Eric Church - Guys like me

Detta var en av de första låtarna C visade mig av Eric "Kyrka" Church (Jag brukar gala Sätt på kyyyyrkan när jag vill höra honom haha) och enligt mig även den bästa av hans låtar. Den under "Drink in my hand" är fantastisk, älskar älskar älskar Kyrkan.

Luke Bryan - Rain is a good thing

Sista favoriten of all time är denna med Luke Bryan, på riktigt, försök att vara glad/ledsen/deppig osv till denna låt. I dare you!!

Här är två bubblare som jag inte hörde fören ganska nyligen men blev totalt besatt av och de kommer förmodligen att adderas till ovan lista såvida jag fortsätter kötta dem 150 gånger om dagen i några månader till. He he.

Gloriana - Wild at heart (Sångaren är INTE alls snygg i kort hår though :()

Keith Urban - Never comin down


Likes

Comments

Elli
Elli,
Perfekt ”topplistecountry” som vi kallar det här hemma när man vill ha lite mer lättsmält och enkel country, passar bra sommartid!
A friendly reader
A friendly reader,
Elli: Varför är det så viktigt att hela tiden poängtera att Johanna lyssnar på "lättsmält" country? Är det coolare att lyssna på vrålhård country? Vad är ens det? Ge dig!!!!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229