MINA 4 COUNTRY FAVORITER JUST NU

Jag är fast övertygad om att om folk bara gav country en ärlig chans hade flera börjat älska det lika mycket som jag gör, jag blev ju "hooked" för 1,5 år sedan bara så det är inte så länge sedan. Ni är många som skrivit att ni älskar att jag har "udda" musiksmak och några countryfans där ute som visat uppskattning så jag tänker att jag publicerar mina favoriter för stunden lite då och då. Så kan ni ju bara prova och se om det är er cup of tea :)

HÄR hittar ni min egna country-lista på Spotify som jag anser är magisk.


Jimmie Allen - Make me want to

En väldigt lätt och trallvänlig låt som jag älskar när jag är ute och powerwalkar, solen skiner och allt man ser är Drottningholms stora trädgård. LJUVLIGT!

Florida Georgia Line - Y'all boys.

ÄLSKAR FGL, alla deras låter är bara perfektion. Denna är väldigt country men också härlig hehe.

Zac Brown Band - Knee Deep

Kanske världens härligaste låt? Man kan omöjligtvis vara sur när man lyssnar på denna, alla borde starta sin dag med denna så hade vi basically aldrig haft krig igen. ZBB är oclså ett perfekt "nybörjarband", väldigt bra och enkel country. Jag ger er detta tips: Gå ut på en powerwalk med solen i ögonen och denna låt i lurarna. Du kommer att studsa fram med ett löjligt leende på läpparna. Okej?

Florida Georgia Line - H.O.L.Y

Dessa grabbar igen men de är ju så amazing. Denna låt har förresten "poppats up" av Alle Farben och Rhodes, den kan ni höra HÄR.

Gillar

Kommentarer

Jessicaburman
Jessicaburman,
alltid kul med låt tips , holly gillade jag 😃 tack för tipet <3nouw.com/jessicaburman
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229