Min mamma

Fredaaag FREEDAAAG!

En väääldigt sliten tjej bakom ratten idag, har sådan brutal träningsvärk från i onsdags och som vanligt för mig så slår den till på max efter 48 timmar dvs. idag. My lord!

Jaja, vad gör det när det är fredag liksom hehe. Hade dock glömt att koka ägg OCH yoghurten var slut imorse så hade ingen frukost hemma vilket innebär att jag sprang till jobbet och till Convini maskinen och köpte massa keso haha. Så hungrig dagen efter ett hårt konditionspass, man blir ju helt svimfärdig om man inte får äta på direkten.

Igår när jag kom hem och öppnade brevlådan låg detta alla hjärtans dag kort med en liten present från min mamma. Jag är världens största mammagris och min mamma är världens största gris av sina barn. Jag har faktiskt gått i terapi i flera år för att jag fick panikångest varje gång jag tänkte på att mina föräldrar skulle dö vilket var ungefär varje kväll när jag var 10-11 år tror jag. Jag kan fortfarande inte tänka på det och absolut inte prata om det men jag kan hantera det på en lite mer normal nivå än förut haha....

Har ni några planer för imorgon? Jag bryr mig inte jättemycket om alla hjärtans dag men min pojkvän tycker att det är viktigt att man firar den så vi ska ut och äta på kvällen, kompromissaren liksom. Men dricka bubbel och äta ute är ju alltid kul så det var inte så mycket att kompromissa om haha.

Tycker egentligen att själva dagen är ganska värdelös, men mest för att många som är ensamma blir extra deppiga. Och sånt är jag lite emot. Det är viktigt att komma ihåg som ensamstående eller singel att kärleken till sig själv är viktigare än kärleken till någon annan så är du singel så gör något som du kommer att älska dig själv mer för. Gå och träna, laga din favoritmat, drick drinkar med dina vänner eller se en riktigt bra film och ät massa godis. Strunta i alla par som du ser på stan, instagram eller facebook, det är så orelevant. Gör dig själv en tjänst och hylla kärleken till dig själv (eller jobba på att hitta den) så kommer du att tacka dig själv i framtiden (till skillnad från alla töntiga par haha, inte jag och min kille alltså 😉)

Okej? Nu kör vi!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229