Min lördag hitills

Innehåller affiliate-länkar

Hej underbara lördag!

Vi vaknade vid 8 och kramades i sängen en timme innan jag tassade upp och gjorde iordning ett lass kaffe som avnjöts i sängen.

Sedan trotsade jag det relativt milda snöovädret och körde en timmes spinning intervaller på SATS, tog i från tårna och var så nära på att spy i slutet. Winning haha!

Sprang på Celsius nya smak Vattenmelon och köpte med mig två, en till mig och en till min kollega Sandra. Vi har suktat och letat efter denna hela veckan så var tvungen nu när jag ändå hittade den, sitter och vrålnjuter av den as we speak, sååå god. Jag försöker att inte dricka energidrycker mer än någon gång på helgen max, det känns inte bra att hälla i sig fakead energi och jag dricker bara en kopp kaffe om dagen för att inte få i mig massa koffein men det kommer att vara svårt att hålla sig borta from this bad boy.

När jag kom hem åt vi resterna av gårdagens fish taco, herregud detta är nog min nya favoriträtt, så fantastiskt gott!

Var öven och hämtade ut ett paket med ett gäng sneakers eftersom vi har tänkt uppleva London till fots i veckan. Men nej, jag är så OBEKVÄM i sneakers. På andra ser det väl okej ut för att vara en så nedklädd och ful sko men när jag tar på mig sneakers känner jag mig en man, har aldrig ägt ett par sneakers. Det går inte, alla åker tillbaka och istället klickade jag hem ett par kamelfärgade loafers istället. Mycket mer classy och framför allt mer jag haha. (Visade sig att mamma också beställt dom, vi är så sjukt lika till ALLT, utseende, smak, stil osv.) Ballerina skor är för platta att gå flera mil med annars hade jag absolut haft det. BF hatar också sneakers, ingen av oss äger det men vi lyckades hitta ett par superfina sneakers som inte är sneakers i cognacsfärgat skinn. Jättesvårt att förklara, får visa när han har dom på sig. Jag och min karl anser att stil alltid går före komfort, det finns en gång om året när det är okej att ha fula skor på sig och det är när det är massa snö och minusgrader ute, då unnar jag mig att ha uggs men jag känner mig verkligen superful.

Ni hittar loafersen HÄR (ADLINK!)

Nu ska jag ge mig ut på en PW, känner för att maxa träningen idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229