Min helg

Hej alla mina älsklingar!

Jag har haft den bästa helgen of my life typ. Jag och mitt hjärta har lånat pappas lägenhet på Kungsholmen medan han var bortrest och provat på sambolivet hehe. Åh vad mysigt det har varit.

Igår var vi på Svansjön på Operan. Herre min guuud så vackert det var. Alltså, jag hade rysningar under hela föreställningen! Det var så vackert. Och musiken! Svanjön spelad av en orkester live! Operan är mitt nya favoritställe! Ååååh, min kärlek till just Svansjön är obeskrivlig!

Sen gick vi hem och lagade mat och låg i soffan framför finaste filmen One day!

Nu har jag varit vaken en timme och städat och ordnat frukost medan jag väntar på att karln ska vakna. Vill aldrig att den här helgen ska ta slut så nu är det eld i baken på oss att börja leta lägenhet! Till oss! Vi! Oss!!!! Jag älskar mitt nya liv! Det här är så jag, haha! Mitt gamla eviga kroghängande känns så långt borta och så pinsamt meninglöst nu. Som ett dåligt tidsfördriv.

Och som jag sagt tidigare så är min provosoriska iPhone 4 helt värdelöst vilket gör det nästan omöjligt att ta bilder och filma osv. Som ni ser i senaste videon är det hackigt och bara jättedåligt :(
Men håll ut! Snart kommer min 5s! Därav mitt dåliga bloggande. Förlåter ni mig? :) Pussar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229