MILK + HONEY

Vädret just nu alltså, nä dra mäj baklänges och kalla mig Greta Garbo. Vi var nere på stranden vid oss igår en stund, blev dock inget dopp för att Chrille banga haha, blev lite ledsen faktiskt för att jag var jättesugen på ett iskallt sådant.
Vi gick hem istället och fräschade upp oss för att sedan promenera bort till Sjöpavvan där vi göttade oss i solen i flera timmar. En toast skagen, räksallad och en flaska vin slank ner innan vi sa tack och hej och släpade våra mycket mätta och soltrötta kroppar hem och parkerade oss framför en film. Har älskat exakt varenda sekund av denna helg och trots två timmars sömn inatt så är jag väldigt taggad på vad som skall hända idag.
Babes, I need a coffee så talk to you laterz.

Gillar

Kommentarer

Veronica
Veronica ,
Vilken fin bild på dig, den sista! 🙂 en fråga om ditt hår. Har precis som du, problem till och från med hår som ramlar av. Har testat lite olila tabletter, såsom silecea, priorin osv, men det är så jävla svårt att avgöra vad som faktiskt fungerar ju, med tanke på faktorer som stress, kost, sömn och yttre slitage... vad upplever du själv du själv fungerar? Priorin schampoot? Biotintabletter? Det testade jag själv en burk utav, är det värt att fortsätta?

Mvh Verro
Johannagrahn
Johannagrahn,
Tack! 😘 Jag började med priorinschampoot ungefär samtidigt som jag slutade med mini-piller och nu äter jag inga hormoner alls sedan februari. Sen ungefär mars tappar jag inte alls lika mycket hår som innan, jag vet inte om det beror på hormonerna eller något annat men om man ska gå på livvstil så sover och äter jag mindre än någonsin, festar en del och är lite stressad haha 🤷🏽‍♀️. Dock är jag lyckligare än någonsin, vet inte om det påverkar sådana faktorer? Så för att vara helt ärlig tror jag att det var hormonerna i mini-pillrena, tydligen kan man få håravfall av dåliga hormonbalanser. Jag äter heller inget kött eller fågel eller något sådant sedan januari men har svårt att se att det skulla kunna bidraga. Jag vet att det där är jättejobbigt så prova schampoot eller annat naturligt, skonsamt schampoo och se över dina hormoner, det kan man göra hos naturläkare och förmodligen vanlig läkare 😊 ❤️nouw.com/johannagrahn
Veronica
Veronica,
Shit, jag äter själv minipiller sedan november (gillar ej sådant, men vart gravid så var tvungen att skydda mig på nåt jävla sätt)
jag är också vegetarian sedan 2-3 månader tillbaka (tack för inspo😁) men håret ramlar likt förbannat av.... Kanske värt en tankeställare, det där med minipillerna.
🙄😘
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag mitt slutade trilla av ungefär en månad efter jag slutade och då hade väl typ alla hormoner fasats ut. Usch, hatar hormoner haha!nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229