MIDDAG PÅ NOSH & CHOW

Godmorgon alla goa och glada jäntor och pöjkar, hur mår ni? Jag mår riktigt bra, lite trött då vi inte somnade fören 23 så att kravla sig upp vid 04.30 idag tog minst sagt emot.
Vi åt i alla fall på Nosh & Chow igår och jag blev positivt överraskad, det var ett riktigt mysigt ställe med en sjujädra mat. Vi började med hummerklo med pesto och soltorkade tomater, mums! Skaldjur kommer jag inte kunna ge upp i första taget, det är verkligen det bästa jag vet MEN jag kommer att äta det betydligt mer sällan. Jag känner att min övriga livstil på något sätt kompenserar upp för några räkor, kräftor och humrar per år.

Jag tog rotsellerin med tryffelsås till huvudrätt, dra mig ända bort till Orsa vad god den var, jag åt upp varenda millimeter av den.
Chrille tog en köttbit och han har inte ätit stek på flera veckor/månader så han gav frivilligt upp sin ena grillade vitkål för att göra plats för köttet, jag aldrig varit så glad haha. Grillad vitkål och rotselleri är definitvt två nya favoriter. De serverade även det absolut godaste bröd jag någonsin ätit, det var så moist att jag drömde om det hela natten (ärligt alltså, jag minns i alla fall två separata drömmar om brödet från inatt).

Efter det var vi mätta och glada och studsade hem vid 20.30, en helt perfekt alla hjärtans dag i min mening. Hade varit lika perfekt om vi satt hemma och åt tacos också, är inte så kräsen haha.

Gillar

Kommentarer

Emelie JS
Emelie JS,

Åhh herregud vag gott! 😊

www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Johannagrahn
Johannagrahn,
Det var det 😍nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229