Mercredi

Godmorgon onsdag, hur dimmigt är det inte idag?! När jag kom ut på balkongen imorse trodde jag först att det var fel på mina linser men insåg efter ett tag att jag inte var felkällan till all the fog, hehe.

Efter 45 minuter på medium motstånd på crosstrainern igårkväll sov jag som en prinsessa hela natten. Och imorse lyckades jag komma upp tidigare för att tvätta håret. Älskar att tvätta håret på morgonen istället för på kvällen men det krävs då att man kränger sig ur sidenlakanen 30 minuter tidigare än normalt, vilket i mitt fall blir... 04.15. Inte något man gör varje dag om man inte vill bygga svarta påsar och rynkor i ansiktet. Svänger således med mitt nytvättade svall som en Loreál modell dagen till ära.

Är nu inne på dagens tredje kopp kaffe och ser framemot en rolig dag, möten och utbildingar så gott som all day long. Efter jobbet ska jag och mammi shoppa, lite mamma-johanna tid, ska bli skönt. Sedan blir det en sväng till gymmet igen eftersom att jag och Michelle ska mysa lite i stan imorgon (= ett eller två glas bubbel) så då uteblir träningen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229