MAT JAG ÄTIT PÅ SISTONE

Eftersom att jag kör periodisk fasta på vardagar äter jag ytterst sällan frukost/lunch och till middag äter jag lika gärna snabbnudlar eller fil och flingor som en god pasta. Jag är inte så brydd om just vardagsmaten med andra ord. Men ibland händer det att jag går ut och äter lunch eller att jag snor ihop något trevligt hemma och mina senaste måltider har jag sammanfattat nedan :)

Tidigare i veckan var jag och kvinnan jag jobbar med på Kimchistan i Hötorgshallen och åt Bibimbap. Hon har tjatat om denna rätt i flera veckor och jag hade aldrig hört talas om det innan så nu gjorde slag i saken och hängde med henne. Något jag INTE ångrar, så gott. Jag åt en bowl med kyckling, fermenterade grönsaker, sjögräs, ris och ett ägg såklart. Jag hällde på massa mer sriracha efter att bilden tagits och jag satt sedan och svettades och stånkade när bowlen låg i magen. Det var visserligen ganska skönt, jag sitter insvept i filtar och ytterkläder på kontoret hela dagarna eftersom jag fryser dygnet runt, året runt. Mitt betyg: 5/5.

I måndags lagade min roomate denna härliga måltid; Kött, skysås och sallad. Behöver inte vara svårare än så.

De dagar jag äter lunch är detta väldigt standard, typ en yoghurt, overnight oats, Risifrutti, Keso eller dylikt som man kan äta vid skrivbordet. Detta är alltså en färdigköpt liten acaibowl som jag hittade på Coop och den var faktiskt helt okej, tro det eller ej.

Igår lagade min roomate sjömansbiff och jag tror inte att jag ätit det innan? Det är väldigt basic, kött, potatis och lök som kokar i en kött- och ölbuljong och sen persilja on top. Tydligen måste man äta ett knäckebröd till so I did. Mycket smarrigt var det.

Ja, det är väl det jag ätit hittills denna vecka plus några riskakor och imorse slank två knäckebröd ner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229