Måndag

Igår var det måndag och sista hela dagen i Paris. Vi började dagen med en magnifik ostmacka (haha som sagt, har börjat transformeras till en ostmacka nu men det är det värt för ost i Paris är ju livets guld) och en kaffe. Vi tog ingen frukost på hotellet denna resa då den brukar vara så tråkig och stänger så tidigt, i familjen Grahn/Grossi är sömn och sovmorgon viktigare än kärlek och H2O.
Men min kille är totalt efterbliven innan han fått i sig en kopp kaffe (his words men jag kan intyga hehe) och jag måste äta ungefär samma stund som jag vaknar annars blir jag riktigt arg och otrevlig. Så vi bestämde oss för att inte prata med varandra innan vi brunchat varje dag haha.
Efter det promenerade vi bort till Moulin rouge, för övrigt bara strippklubbar/snuskaffärer där, tog lite pics och drack ett glas.
Sedan promenerade vi hem och drack margaritas på vårt stammiställe och sen köpte vi snacks och alkohol att fylla på drinkvagnen med. Väl på rummet tryckte vi oss ost, drack bubbel och dansade innan vi gick ner till vattnet och åt på en restaurang där,
Efter maten var vi inte helt klara tyckte vi så vi gick återigen till stammisstället och drack vin och prata om livet.

Bästa dagen ❤️

(Här kommer en miljard bilder och ja, jag är helt såld på lashes, ska köpa ett par mer naturliga och ha varje dag)

Gillar

Kommentarer

lojsanwallin
lojsanwallin,
Va fina ni är! Maten såg såå god ut!www.wallin.devote.se
cmandiih
cmandiih,
Åh, maten såg riktigt god ut! Dessutom så lyser det om er två, ni är så fina!nouw.com/cmandiih
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229