MAGI

Jag är inflyttad och klar! Men fasiken vad vi slet igår, jag började vid 9 och slängde in handduken vid 19 och åkte och drack vin med Gurra och Katarina resten av kvällen. Var hemma till 1 så jag är pigg som en lärka idag och har precis fått klart allt. Let me just tell you hur magiskt det är att bo själv. Att jag någonsin skulle bli sambo med någon igen känns så avlägset haha, this is my crib and I do as I please. Går bara runt här och njuter, vill inte lämna lägenheten men behöver göra det förr eller senare för att avverka lite träning. Nu ska jag dricka kaffe och titta på säsong två av The Rain som precis släppts, life is good.

Mitt ena öga är så rött hela tiden då jag provar endagslinser just nu istället för vecko. Ser inte ut som att mina ögon mår så bra av det to be honest.

Gillar

Kommentarer

L
L,
Ägde ni inte lägenheten tillsammans?
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jo, jag gav honom 25% av lägenheten/vinsten men han hade ingen kontantinsats så den är bara min. Men jag bor där nu och sen får vi se om jag köper ut honom eller flyttar. Det är ingen brådska, der blir nog inte fören nästa år.nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229