MAC FIX + SPRAY LIMITED EDITION COCONUT

Igår hämtade jag ut lite nytt från MAC och Anastasia, jag är egentligen superstacked på sminkfronten men ibland behöver man köpa något litet för att peppa en själv lite.

Jag blev så himla glad när jag fick tag på denna limited edition fix+ spray från MAC's Fruity juicy kollektion, man måste ju vaka över de släppen som en hök för att få tag på limited editions highlighters och fix+ varianter, de går alltid som smör i solsken första timmen. Jag var extra lyrisk över denna då den doftar kokos vilket är det absolut bästa jag vet i hela världen, jag är en absurd kokostorsk. Har bara sniffat lite på den då jag har en liten skvätt kvar i min gamla fix+ men any day now, mums!

Även påfyllning av läppsstift fick följa med, använder MAC's lipstick i Myth varje dag men såg att det finns en typ likadan färg som heter Fleshpot så jag chansade lite på den, kul med variation även om den är minimal ;)

Concealern från Anastasia har jag velat prova ett bra tag men velar alltid lite innan jag köper nya concealers ifall de är creasar mycket, seriöst, why do we need creasing in this wordl??? Creasing och blank hy är mina värsta fiender!! Haha, drama girl, heey!. Nu dök denna concealer upp på Kicks rea så kände att jag det är mer okej att vara vågad om det är till ett lägre pris ;) Knäppis man är va? Provade den idag och damn girl vad täcknade den är, kan verkligen bli en ny favorit beroende på hur den ser ut om några timmar.

Sist men inte minst, nya fransar från Yourlashes.se, jag har använt dom i 2 år och de är verkligen mina favoriter. Det är lite dyrare än tex. Ardell och Eylure men 100 gånger bättre såklart. Min favoritmodell är Evie, mycket, MYCKET fransar och väldigt wispie så att säga.


Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Vad kul 😊nouw.com/nettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229