LUCIA MYS

Innehåller affiliate-länkar

Yesterday just kept on giving. Den började verkligen på botten men in the end of the day mådde jag fasiken toppen (Oj så töntigt rim). Man älskar bara när människor belives in you, det gör så mycket för självkänslan.

I alla fall, igår packade och städade vi och vid 19 satte vi på en julfilm och dukade upp mjuk pepparkaka med fikon och valnötter i med lite ost vi köpte på marknanden + glögg. Jag känner såhär; Det är jul en gång om årets så vill man mysa lite på tex. Lucia så gör det. Älskar vårat nya soffbord förresten, 100% flyttkartong från K-rauta ❤

Idag är det fredag, antingen tar jag en snabb AW med en kompis eller så åker jag direkt hem, den som lever får se. På lördag ska vi fira min styvpappa på Lasse Maja och äta julbord med hela familjen, en tradition vi följt i en sisådär 300 år. På söndag är det flyttning hela dagen, gå igenom lägenheten och hela baletten med hyresgästerna och sen kör vi rakt ut till Drottningholm och har myskväll med svärmor och Per. På måndag drar dom iväg i 6 månader vilket är logiskt med tanke på att vi ska hyra deras hus :):):)

Gjorde en kopp kaffe och satte på julmusik direkt när jag kom hem. Vi fick "nya" iPhone XR på jobbet förra veckan, gosh golly vilka stora telefoner haha. Och ingen hemknapp har de heller, tur att jag använder min privata iPhone jämnt och min företagstelefon bara i jobbet.

Mjukiskläder, CHECK! Jag avskyr sådana där baggy mjukisbyxor och kör alltid med utsvängda jazzbyxor, då kan man även springa till affären utan att behöva byta om. Jag älskar DESSA, så sköna och mjuka.

Fransk, mjuk pepparkaka med valnötter och fikon i, fikonmarmelad och två olika ostar + glögg. Detta åt vi till middag framför The Christmas Chronicles på Netflix. Så mysig julfilm om än lite larvig men se den bara för att det är jul och den är härlig :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229