LOW LOW LOW

Förstår inte alls vad som hänt denna vecka, jag har varit så low. Varit på gymmet hela kvällarna och gått och lagt mig sekunden jag kommit hem vid 20... Så svårt att beskriva denna känsla men det känns lite som att jag är tom. Helt tom, eko, grått. Och det sjuka är att det hela beror på att jag råkade lyssna på en spellista som jag lyssnade mycket på i början av året, jag blev helt thrown off. Helt förvirrad. I helgen skulle jag även träffa en av mina bästa vänner men nu måste vi åka till Sundsvall så han och jag kanske inte kan ses fören december vilket känns sämst, hade verkligen sett fram emot att hänga med honom.

I alla fall, det ska bli kul att åka till Sundsvall och träffa Max familj och vänner. Vi ska roadtripa upp på fredag eftermiddag och jag älskar ju att åka bil så det ska självklart bli mysigt, köpa kaffe, lyssna på P3 Dystopia och P3 Historia (bästa poddarna, LYSSNA!). Jag och M har knappt setts denna vecka eftersom jag varit så off så förhoppningsvis tar vi igen det till helgen.

Idag är det spinning och shape up på schemat, är helt slut i kroppen men det blir ju ingen träning i helgen så får kötta nu i veckan. Var på den absolut tråkigaste klassen i måndags btw, så tråkig att jag gick ut och körde eget efter en halvtimme faktiskt. Tror att den hette Strong and Flexible, så flummig verkligen, speciellt när jag förväntat mig rejäl styrketräning så får jag någon cirkus-akrobatisk-ålande-träning. NEJ TACK. Tacka vet jag min all time fav Body pump som jag var på igår, always gets me in a good mood. Har ju inte tränat på SATS på 1,5 år fram tills nu då men trots det kom instruktören fram till mig efter passet (det första BodyPump-passet på 1,5 år!) och sa att hon hållt ögonen på mig för att jag hade så otroligt bra teknik. Gmn, 15 års bodypumpande måste ju ge något haha.... Kändes bra, allow me to brag.

Okej hej.

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Hoppas du inte känner dig så låg så länge. Ha en fin vecka <3nouw.com/louisefreij
Johannagrahn
Johannagrahn,
Detsamma till dig 😘nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229