LOVELY SATURDAY

God morgon gänget!

Jag hoppas att ni mår bra denna härliga söndag, jag har haft en så skön helg och idag väntar bara skojigheter.

Igår var jag hemma hos pappa och firade min lillsyster som fyllde 13 år för några dagar sedan. Åt tårta, hängde med familjen och hade det allmänt bra.
Jag hade på mig en ny tröja som jag älskade MEN efter tre timmars användning när jag mer eller mindre enbart satt ner så blev det två maskor i den. Så ledsen, var så nöjd med den men nu blir det reklamation istället.

När jag kom hem vid halv sex stod Chrille vid spisen och lagade mitt önskemål nämligen hummerpasta. Han skalade två färska humrar, kokade och frästa skalen till en fond som han sedan blandade ner massa gottigheter i. Till det blev det vitlöksbröd med Roquefort på, I DIE! Det var så himmelskt och ingen är lyckligare än jag för att det blir rester till middag idag.
Resten av kvällen spenderades i soffan framför nya The Strangers filmen, inte lika bra som första men ändå bra.

Eftersom vi gick och la oss halv elva igår var jag uppe vid halv sju idag och avverkade en mil i spåret följt av långfrukost. Passade på att handla inför veckan på Mathem och fick även med massa nya höstblommor till balkongen, är orimligt taggad på att plantera allt när det kommer imorgon. Ni får se vad det blev då. Nu ska jag göra mig skaplig och sen ska vi rösta och fira svärmor på Sjöpaviljongen, så härlig söndag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229