LÖPRUNDA, MINT-TE OCH BANANBRÖD

Idag har jag varit besviken. Gud vad besviken jag har varit. Jag skrev kontrakt med han som ska köpa min lägenhet igår och I'm gonna level with you; Jag är inte nöjd över huvud taget. Riktigt missnöjd och det känns som att det är en tråkig mardröm bara.

Men, jag ska inte låta det påverka mig mer än vad det gjort nu, nu är detta hell on earth över. Det är inte långt kvar tills nästa steg och i början av april går flyttlasset till vårat älskade lilla hus.

När jag hade jobbat klart idag kände jag mig rastlös och jag behövde få ut alla känslor som byggts upp den senaste tiden och vad passar bättre då än en liten löprunda? 50 minuter i spåret, benen flög fram och jag kände mig odödlig, jag har verkligen saknat det flowet i löpningen. Det har varit lite sådär med löpningen de senaste två månaderna nämligen, jag var sjuk nästan hela december och i Costa Rica drog jag på mig en nästan tre veckors lång nackspärr och var därför relativt orörlig där. Sedan dess har jag inte riktigt kommit igång fören nu, 2-3 spinning pass denna vecka och minst en runda i spåret till ska jag klämma in. Jag börjar äntligen känna mig som mig själv och let's be frank, jag har inte mått så bra de senaste månaderna. Nu börjar allting släppa, nu när jag vet att det är så kort tid kvar. Snart kan jag berätta även för er, jag lovar.

Efter en lång, varm dusch dukade vi fram mint-te och hembakat bananbröd (recept kommer, det är glutenfritt och helt fritt från vitt socker!!! Måste bara take me some pics) framför I'm Legend. Jag har sett den filmen så många gånger, it just never gets old.

Nu är det läggdags, imorgon ska vi ut och äta med hans familj som är på besök från Sundsvall och det ska bli så mysigt.

Sleep tight älsklingar.

Gillar

Kommentarer

amandaevalilian
amandaevalilian,
Vilka fina koppar 👌🏻
nouw.com/amandaevalilian
isabylund
isabylund,
åh kan inte alls relatera till den känlsan i löpspåret, måste vara magiskt!! Haha. Magiskt med bananbröd också, pleaaase dela recept?! <3
nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229