LONG TIME NO SEE

Nämen se på häj! Här var det tomt, men allting är i sin ordning, jag tog en liten vacay from the world and it was so good. Jag mår bra, solen skiner (nästan) varje dag och nu är bloggeliblogglogg back on track igen.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag har sagt att jag max får springa varannan dag annars kommer jag bygga skador snabbare än vad en shoppar upp lönen på Sephora varje månad och det vill ju verkligen ingen. Jag vågar inte heller träna styrka just nu för då kanske jag får för mycket träningsvärk för att kunna springa, VILKA PROBLEM MAN HAR ASSO. Chrille var tvungen att lösa kriser ikväll så jag kände att idag ska Joey inte göra mycket mer än att dricka kaffe och chilla, so I did.

Nu ska jag kolla lite morddokumentärer och invänta min karl som faktiskt fyller år imorgon, halleluja. Han får alltid croissanter med en perfekt skummad cappuccino med vanlig mjölk på sängen när han fyller år. Jag har druckit växtbaserad mjölk sedan jag var seriöst 13 år (kommer ihåg när jag för första gången hällde sojamjölk i kaffet och den blev sådär grumlig, ingen drack typ det då så det krävdes lite research för att se om det var politiskt korrekt haha) så vi har aldrig äcklig komjölk hemma men när herrn fyller år får han sig en skvätt.

Fick fina blommor i helgen som slagit ut. <3

Fick hem ett par vackra skor som jag faktiskt tror att jag ska behålla, inte så hög klack dock (8,5 cm) men kan vara skönt. Har mainly tänkt ha dom på svärmors bröllop om två månader, dom ska ha festen i deras trädgård och stilettos på en träaltan och gräsmatta känns väldigt farligt med några glas bubblande i omloppet.

Nu är jag så taggad på mina dokumentärer att jag måste slå igång en men vi hörs imorgon igen. Lovar, långtråkigt att inte blogga men som sagt, ibland behöver man vacay. Puss, love you osv.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229