LIVET <3

Vilken dag. Vilket liv. Jag är så lycklig och tacksam just nu, jag tror inte att ni förstår. Att livet kunde bli såhär bra, nästan orimligt.

Vid ett ringde brorsan och svägerskan och sa att vi skulle gå på Smaka på Stockholm innan Nationaldags firandet, sure sa jag och svidade om.
Väl där var en massa medlemmar från Svea orden och pappas kompisar på plats så vi satt och snackade skit i två timmar över några öl i solen innan det var dags att tåga mot Skansen.

Hade en ny klänning från by Malina, älskar den. Men mina fötter förstördes igår i nya skor så sneakers fick det bli till.

Bästis och jag <3
Vi gick i kanske 40 minuter på en avstängd Strandväg, alla stod och filmade och tog kort, kändes så weird. Men jag var ändå stolt att representera fina Svea orden. En dag ska jag gå med, när jag är redo. Jag har vuxit upp med den och sedan pappa och jag fick en så tight relation för några år sedan har den blivit en större del av mitt liv.

Snapade denna bild till norrlänningen som pronto ville komma över haha, logiken där förstår jag inte. Så nu ska jag snabbstäda inför imorgon och sedan blir det filmmys resten av kvällen. Tack livet för allt!

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så härligt!
ha en underbar fortsatt vecka
nouw.com/hannaemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229