LITE NYTT FRÅN LYKO

Skönhet och ytligheter

Länkarna i detta inlägg är affilite-länkar.

Hämtade ut lite nytt från Lyko igår, sådana där saker som man är helt beroende av och därför är lite tråkiga att köpa. Så.

- Jag färgade ju över mina slingor för några veckor sedan och nu börjar slingorna shine through igen så det behövs en påfyllning. Jag tog DENNA i färgen Light Gold Brown. Tricket med att få till en bra hemmafärgning är att alltid ta flera nyanser ljusare än du vill haha. Jag vill ha mina längder i min naturliga hårfärg; Mörkbrunt. Tar jag mörkbrunt eller bara brunt på färgkrämen kommer mitt hår bli svart. TRO. MIG. Man ser direkt när någon färgat håret med typ så mörkbrunt för de har en fejkad svart färg. Jag tog Light Gold Brown sist jag färgade och då blev det perfekt.

- DENNA body lotion lever jag för. Började använda den när jag var typ 17 år och har varit beroende av den sedan dess, finns ingen annan för mig. Den sjunker in i huden direkt, återfuktar på riktigt och luktar fräscht. Ni som ännu inte provat denna, GÖR DET NU! Jag är lite besatt av att smörja in kroppen och har alltid varit. Jag duschar oftast två gånger om dagen och blir därför extremt torr om jag inte smörjer in mig och ibland orkar jag bara inte smörja in mig men får då istället jättedåligt samvete haha. Känns som att jag fuskar då?

- DENNA hårolja har jag hört så mycket om och just nu går det åt mängder med hårolja så jag var bara tvuuuungen att prova den. Dessutom luktar den magiskt.

- PÅFYLLNING av Olaplex nr3. Har skrivit om kuren med Olaplex nr 0 jag kör just nu och nr3 krämen tar konstant slut för mig haha, så tjockt och långt hår.

- Min absoluta favoritmascara är den guldiga Telescopic-mascaran så jag tänkte prova lite fler varianter av Telescopic för att se om de är prick lika bra. Recension på DENNA kommer!

Gillar

Kommentarer