Liseberg!

Godkväll mina små!

Idag har vi varit på Liseberg hela dagen, vi kom hem nyss! Jag är sjukt höjdrädd och feg när det kommer till karuseller men hon fick med mig på Balder en gång och trodde då under hela turen att jag skulle dö, var så rädd då haha!

Sen började det spöregna så vi tog fram vårat fashion sense och köpte varsin poncho haha! Vi hade på oss dom resten av dagen då det verkligen spöregnade.
Vi hittade en vegetarisk restaurang som hade buffe, så himla gott och allt var ekologiskt! Synd att den restaurangen inte finns utanför Liseberg, det var himlen för oss vegetarianer! :D

Sista 1,5 timmen spenderades i kön till Mechanic, Lisebergs nya karusell som är helt sinnessjuk så såklart att Mandy skulle åka den. Den gick ju även sönder tidigare idag, så läbbigt. Min typ av karuseller är liksom Sagolandet, kärlekstunneln och popexpressen!

Så himla mysig och rolig dag, har aldrig hört någon tjuta så av lycka av att åka karuseller som Mandy gör, haha så lycklig tjej! ❤️

Nu har jag duschat min nedfrusna, iskalla kropp och har gosat ner mig i sängen men tydligen ska vi till Push ikväll, så himla otaggad. Jag är en toffelpensionär, film och godis i hotellsängen låter så himla underbart just nu... ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229