LILLE-LÖRDAG

Oj vilken dag och vecka. Hade jag inte haft Gurra på jobbet varje dag som får mig att skratta hysteriskt på rasterna hade jag varit ett tomt, grått litet moln nu.

Idag tog vi ett glas vin efter att våra potentiella hyresgäster varit här, jag hoppas verkligen att dom säger ja då jag fick en så bra känsla för dom.

Imorgon är det torsdag (nähe?) och därmed snart helg! På fredag ska vi ut och äta på Balzac, det finns ju fasiken inte bord någonstans, snark. Men det blir mysigt, har velat gå dit länge.

Marcus och jag har också suttit och planerat S födelsedagsmiddag nästa helg halva kvällen, ser så fram emot nästa lördag när den blir av. Det kommer att bli den bästa kvällen på länge. Jag väljer mina vänner med stor omsorg och dom jag väljer går jag fasiken över eld för.

Älskar dessa glas från Orrefors/Difference-serien jag fick i födelsedagspresent, så glad att jag valde att samla på just den serien.. Jag tror att det är Rich-modellen på bild (Nellie, minns du vilken ni köpte? He he). Det är sådär härligt tunna, breda och djupa. Jag skojar inte när jag säger att vinet smakar 110 % bättre i dessa glas än många andra glas.

Gillar

Kommentarer

Mariesliv
Mariesliv,
Balzac har jättebra mat, skulle vilja rekommendera sniglar som förrätt och råbiff som huvudrätt! 😊🙏🏽nouw.com/mariesliv
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh tack! 😘nouw.com/johannagrahn
Nellie
Nellie,
difference primeur 62 cl hette dem haha
Johannagrahn
Johannagrahn,
Tack Fjellkis <3nouw.com/johannagrahn
Fjellka
Fjellka,
Nemas problemas Jokka <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229