Like a junkie on crack

Fy vad jag är trött om dagarna nuförtiden och på kvällarna är det som om någon pumpat i mig tjack och spetsat kaffet med efedrin, tror att det beror på ljuset dock.

Imorgon ska jag och BF ha mexican fiesta hemma bara vi två och då tyckte jag att vi behövde nya glas att dricka Margaritas ur så jag klickade hem de kupade champagne/drinkglasen från Iittala essence serien i måndags, vi har redan vin- och vanliga champagneglas från den serien. Ska bli kul att börja samla på dessa glas då jag allt som oftast inte gillar att dricka champagne ur smala glas, dessa är mycket trevligare. Jag hämtade ut dom igår och vi premiärade med ett glas cava framför Toppmäklarna (bästa programmet, vi sitter fastklistrade varje vecka). Visste ni förresten att den enda anledningen till att man har smala, höga glas till champagne är för att bubblorna ska stanna kvar längre? It's true, men på champagne/mousserande provningar dricker man oftast ur vanliga vinglas, smakerna och aromerna kommer fram mycket bättre då vilket jag gillar så hemma dricker jag nästan alltid bubbel med vinglas, mycket godare.

Nu ska jag hetsdricka mitt kaffe och räkna ner till helgen, snart är vi där! 👌


Och ja, vi ska ta bort de röda, fula små klisterlapparna på glasen, det är inte OK att ha dom kvar. Fråga Magdalena Ribbing om ni inte tror mig :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229