Life on hold

Vet ni hur mycket jag önskar att jag skulle kunna skriva what is going on in my life? Men det kan jag inte, inte just nu i alla fall. Det förbrukar all min energi och gör mig väldigt nedstämd. Därför är det lite tyst här.

Idag ska jag och mamma åka och handla bubbel och tårtor och sånt skoj till lördagens kalas, ska bli kul att umgås lite med mammi, kommer aldrig få nog av den kvinnan, min bästa vän <3

Idag är det som tur torsdag vilket innebär att det nästan är fredag = HELG!

Denna helg kommer dock bli så himla rolig! Kalas med släkt och familj, middag och drinkar med vårat gäng och sen en heeeeelt oplanerad söndag när jag ska läsa mina böcker, kolla Marie Antoinette för trehundrade gången och äta mat. Detta är min helg and I need it.

När jag fyller år ska det självklart serveras mängder med maccarons, bubbel och tårta, bilderna nedan är så jag, speciellt den med Marie Antoinette i bakgrunden hehe. När jag är deppig så försöker min kille alltid muntra upp mig med rosa bubbel, maccarons och min favoritfilm <3 Dock gillar inte jag tårta så mycket, belive it or not. Är inte jättemycket för sötsaker generellt utan jag har mina favoriter som jättekladdig kladdkaka med massa grädde, maccarons, choklad croissanter och så vidare. Men just prinsesstårta eller en jordgubbstårta säger jag helst nej till. No prob.

Gillar ni tårta?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229