Let there be light

Detta inlägg innehåller annonslänkar.

Jag har tidigare varit starkt emot all typ av glans i ansiktet, jag har köpt mattpuder, primers med mattande effekt och foundations med matt finnish på löpande band med bödande fingrar men på sistonde har jag vänt helt. Självklart vill jag inte ha fet-glansig hy men jag vill ha lyster, skimmer och hälsosam glans. Jag äger säkert 7- highlighters som jag använder frenetiskt varje dag runt ögonbrynen, i ögonvrån, på pannan och självklart på kindbenen och idag ska jag hämta ut min nya foundation som har en lätt skimrande finnish. Hur ljuvligt låter inte det? Ni får se vilken senare :) Jag vill se sådär härligt skimrande ut, som en perfekt, lite bronzad ängel ungefär.

Min senaste obsessions är framför allt Chanels illuminating powder Camélia som är en limited edition highlighter och som enbart säljs i USA. Ville bara gråta när expediten på NK informera mig om detta och jag överväger starkt att klicka hem en oöppnad från Ebay, kan verkligen inte sluta tänka på den. Den guldiga, fuktgivande top coaten Rouge Coco Gloss från Chanel has the same story and it is really killin me. Guld och fukt, finns det en bättre kombo?!

Har även blivit helt hooked på Peter Thomas Roth guldprodukter, guld låser in fukt i huden vilket ger en mer återfuktad hy. I min ålder är anti-age inte alltid det allra bästa alternativet då anti-age på en icke-mogen hy kan stjälpa mer än vad det hjälper. Istället är massvis med fukt att föredra för att förhindra rynkor, hellre en återfuktning för mycket än för lite som jag brukar säga. Ögonmasken låter helt ljuvlig för mig som är så rädd för ögonrynkor. Även fuktcremén 24K Gold lift & Pirsm cream låter heeeelt ljuvlig, den ska ge lyster, bevara fukten och även ljusa upp den klassiska, vidriga grådassigheten som vi svenskar dras med i detta land. Gud, måste ha den ASAP. Asiktsmasken ska vara en riktig fuktbomb med koffein, hyaluronsyra och glycerin som även den ljusar upp och ger lyster, kan ni förstå hur fantastiskt healthy man skulle se ut om man använder alla dessa tre produkter tilllsammans? Går nästan igång på det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229