Ledighet, cravings och resor

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks

Godmorgon alla lördagsfirare, hur mår ni? Jag mår bra, vi hade lite gäster över igår på vin och spel och trots att vi kom i säng vid 2 så mår vi fantastiskt idag. Jag varvar min BF-fria dag med att leta vinterresor i soffan och sola på balkongen. Egentligen gillar jag inte att sola, jag tror mig känna hur rynkorna bildas medan jag solar (har alltid spf 50 överallt förutom benen där jag har 30, livrädd!) men det är viktigt med lite D-vitamin. Min kille är som sagt inte hemma idag så jag passar på att leva life med mitt egna sällskap, spela mina favoritlåtar om och om igen (denna och denna är favoriterna nu, lyssnar enbart på dom sen en vecka tillbaka haha)

Förutom att umgås med härliga människor hade vi en date bara vi två på vårt stammishak Sjöpaviljongen vid 12, åt lunch och drack rosé i solen och pratade om allt. Vi är katastrofalt dåliga på att gå på "dater" trots att det alltid är så mysigt när man väl gör det. Jag åt en makrillsallad som var fenomenal.

Förutom att browsa solresor i vinter (i början av december, 2 veckor, I die) så försöker jag styra upp min sommargarderob. Dessa två blommiga klänningar är på väg hem till mig, även den vita kjolen, fluffiga inne-tofflor (jag måste alltid ha tofflor, fryser ständigt och dessa var ju såååå fina) och de rosa klackarna från MK. Älskar MK's klackar, hands down de skönaste och mest prisvärda skorna någonsin. Har flera par i olika färger redan och de har alla hållt i över två år och jag kan gå hur långt som helst i dom. Amaze balls. Nej, nu ska jag ta en kaffe i solen. Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229