Le weekend

Måndagar är ju en jäkla twilight zone bara, man försöker vänja av sig vid den trevliga helgen och komma in i vardagslunken igen.

Helgen som var gick fort och var extremt trevlig. Efter en timmes springades kom Marcus över i fredags för en sleep over, vi skulle åka till Linköping med våra föräldrar tidigt på lördagen nämligen. Min sambo och Marcus (min låtsasbror sedan 16 år typ) har blivit så himla bra vänner, ibland får inte ens jag följa med när det ska iväg med de andra grabbarna, MITT gamla gäng haha. Men blir samtidigt glad då för det är viktigt att family and friends klickar. I alla fall, vi kollade skräckis, såg den bästa skräckisen på länge som heter The autopsy of Jane Doe och den var riktigt, riktigt bra. Länge sedan jag såg en BRA skräckis, finns inte obegränsat av dom så att säga. Tips om ni är som mig och gillar skräckisar som ger en men för livet.

I lördags kom föräldrarna och hämtade oss vid 9 och sen bar det av till Linköping där vi hämtade lite grejer från ett auktionshus, åt lunch i Linköping city (da big city Linköping haha) och sen spenderade vi x antal timmar på Flygvapen museet. Min kille, låtsaspappa och låtsasbror äääälskar flygplan så de hade sett fram emot detta så länge, jag tyckte att det var väldigt intressant att se den bärgade DC-3 an som jag läst så mycket om men i övrigt spatserade mamma och jag mest runt och pratade om himmel och jord.

När vi kom hem beställde vi massa sushi och såg mer film, Marcus skulle nämligen sova över en natt till. Jag somnade klockan 22 i soffan haha men grabbarna hade köpt öl och vin så de satt uppe halva natten. Jag kör ju helt vitt till 28:e januari, gissa om det första glaset bubbel kommer att smaka himmelskt då?

Igår var det lugna puckar, körde mitt BÄSTA löppass någonsin och skuttade hem efter och lagade biff- och mangosallad och kramades med BF i soffan hela kvällen.

Gråa, trötta måndagsbilder.

Gillar

Kommentarer

Marie K
Marie K,
Den filmen... Så himla bra, fick nästan hjärtinfarkt när jag såg den! Tur Per var med... Haha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229