LATELY

Gillar ni dessa typer av inlägg jag slänger upp då och då? Det är ett bra sätt att samla små bilder jag tar då och då men som inte makes it to ett helt eget inlägg.

M extremt blurrad pga. vill // Ännu en magisk bäddning av tidigare nämnda norrlänning. Denna gång med sängen upp och ner :):):):)

En outfit innan båtklubbshäng en solig fredag. // Balkonghäng är en stor del av mitt liv.

Skickade en bild på min samtallista till Nelie som visade att hon och hennes kille aka. min lillebror låg högst upp. Tyckte det var väldigt passande. // VÄRLDENS GODASTE JÄKLA SAFT!!!

Druckits iskaffe innan träning // Äntligen kunnat ha mina nya skor som jag hade på mig en gång för tre veckor sedan när de var nya och fick så absurda kött-skavsår. Ett sår blev till och med rejält infekterat. Nu är fötterna typ läkta och vi kan umgås på riktigt. Är det bara jag som går sönder första gången jag använder nya ballerinaskor? Dessa är från Flattered och ack så vackra.

När jag var och badade i lördags simmade dessa gullisar hela vägen fram till mig och gosade, absolut knäppaste jag varit med om, jag kände mig som snövit. Sedan kom ankmamman och skällde på de stackars liven men minuten innan det var typ den härligaste denna sommar. // Lyssnat alldeles för mycket på gulliga, töntiga låtar bla. From this moment on med Shania Twain.

Nybadad vid sjön hos mamma och Lasse med fötterna i det blöta <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229