LATELY

Vi såg filmen Birthday Girl med Nicole Kidman i söndags och märkligare film får en leta efter haha. Kunde ändå inte stänga av för en ville ju ändå se hur den slutade?! Aa jag vet inte, se den?! Eller?? Drömde sedan på natten att min faster varit med och regisserat den och jag och Max ringde henne och ba FÖRKLARA HUR NI MENADE HÄR OCH HÄR. Min faster??? Hon jobbar med typ så politik? Haha.

Gjorde ett samarbete med Base of Sweden på insta igår och eftersom jag de facto fått betalt för att skriva om varumärket men inte i just detta forum (dvs bloggen) så säger jag här och nu ATT DETTA ÄR REKLAM FÖR BASE OF SWEDEN. Men jag vill faktiskt bara slå ett gratis slag för dessa produkter, det enda jag haft på mitt ansikte sedan nyårsafton pga. ja? Så freakin bra. Jag har aldrig haft riktiga problem med glansig hy, alltså på den nivån att en kan spegla sig i min panna men den blir glansig efter några timmar och det är bland det värsta jag vet haha, aldrig utan mattpuder i väskan om vi säger så. Dock EJ med denna och just därför vill jag skriva lite mer om den, har ni problem med glansig hy så prova verkligen denna. Jag har också fått betydligt mycket mindre stressutslag i mitt ansikte, visst jag har några plitor kvar men det ser 150% och helt ärligt mycket bättre ut. Och som jag sagt förut; Jag gör inte reklam för skönhetsprodukter som jag inte står helt bakom för det finns inget värre än att köpa något för 300 kr och sen märker man direkt att den suger. Vad gör man med den då? Öppnade sminkprodukter är ju inte heta på andrahandsmarknaden haha. Nu funkar ju produkter olika på alla men för mig är denna toppen!!! Och många av er tar verkligen mig på orden när jag rekommenderar en skönhetsprodukt och just den tilliten vill jag aldrig tappa med er. Med min kod Johanna får ni 20% på allt på Base of Sweden's hemsida om ni skulle vilja prova :)

Tog en vilodag igår (tog bara en lång PW ute) från gymmet för mina muskler var så trötta att kroppen kändes typ febrig fast den inte var det. Men idag var jag back, i 2,5 timme gled jag runt där inne haha. Sista halvtimmen satt jag dock i massagestolen som är magisk, den masserar till och med smalbenen som är så skönt för någon med benhinneproblematik. Jag vet inte om jag sagt det men senaste året har jag haft så mycket problem med knutar och spänningar i nacke och axlar att jag även fått äta hiskeliga mängder naproxen (inte bara för benhinnorna menar jag med det). Och den där jäkla stolen är så bra att mina ögon tåras när den goes ham på min övre rygg och axlar.

Började se "Your Honor" som är sjuk, lite seg ibland men oftast så stressig och nervkittlande hehe. SE!!!! Se även Flight Attendent och The Undoing när ni ändå är inne på HBO :):):)

Jag och Nellie är nog Johanna och Edvins största fans och igår skickade Nellie denna bild till mig med texten "Du i Bålsta", skrattade så att jag skrek. Tittar ni en bild ner ser ni hela texten på Johannas bild. Skriker igen. Älskar att skämta om mig själv, har sån jävla självdistans att jag knappt ser mig själv där borta i horisonten. Helt ärligt alltså haha.

Gillar

Kommentarer