LATELY

God morgon måndag som egentligen är en onsdag. Ja, om ni som yours truly är lediga på torsdag och fredag det vill säga.

Är oväntat pigg efter en stökig helg, stökig men rolig kanske jag ska säga. I fredags var jag ute och stökade med brorsan och svägerskan och i lördags hängde jag med vänner från morgon till kväll. Igår kom familjen över på mors dag middag och resten av kvällen spenderade jag framför en film med mysigt sällskap. Det var svårt att ta sig upp i morse av flera olika anledningar om vi säger så.

Den här veckan kommer att bli så härlig känner jag. På torsdag ska jag och pappa på balett (Svansjön på Cirkus, min favoritföreställning som jag sett så många gånger!) och på fredagsmorgon tar vi pappas båt och puttrar ut till skärgården över helgen. Hoppas på sol och varmare grader så att det blir några bad från båten, så skönt.

I övrigt är det mycket trista saker som ska hanteras, jag ska värdera lägenheten så att jag kan köpa ut mitt ex och sen måste jag ta tag i träningen. Dock är jag fortfarande snorig och helgens sällskap har också varit risig så jag är väl helt kvaddad lagom till nästa helg. Kul för mig. Nej, nu ska vi inte vara sådana.

Blev tipsad om att lyssna på Morgonpasset i P3 i helgen och provade det för första gången idag. Trodde verkligen inte att det skulle vara min cup of tea men det var förvånansvärt roligt, nyheterna varje halvtimme (älskar nyheterna SVT's rapport är favoriten) varvat med ny musik och väldigt sarkastiska och ironiska programledare. Har suttit och fnissat för mig själv hela morgonen, toppen och kul!

Lite bilder från förra veckan.

Så nöjd med dukarna på mitt matbord, dock är de helt nedkladdade nu efter helgen så det blir att tvätta och stryka all over again. Och en tränings- och sopslängaroutfit.

Kollade på hockey och hade bra med glow.

En outfit med sopor i bakgrunden och min säng haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229