LAST WEEK

Hur mådde du? Jag mådde bra, irriterad till och från men sådant är väl livet... Mitt liv i alla fall 😂. Exakt en vecka kvar på p-piller sedan kan jag lova att jag kommer att bli en glad och normal människa igen.

Vad var roligast? Helt klart lördagens antikmässa och middag, älskar min familj mest. <3 Och ett besked Chrille kom hem med, things are certainly getting better.

Vad var tråkigast? Alla vardagar haha...

Vad önskar du att du hade gjort mindre av? Grubblat och varit irriterad på saker som ändå inte går att lösa just nu.

Vad önskar du att du hade gjort mer av? Tränat, var riktigt lat förra veckan och fick bara till 2 styrkepass och två PW's.

Vad var det godaste du åt? Chrilles pestopasta med kronärtskocka och sparris igår 😭❤ Vi skulle egentligen äta tacos men på eftermiddagen slog vi igång ett Mandelmann-maraton from scratch och i ett av de tidigare avsnitten gör Gustav pesto och då var saken biff. Major pesto-cravings som behövde åtgärdas.

Betyg på veckan mellan 1-10? En 7:a, helgen och alla hjärtans dag var 10:or men alla andra dagar var 1:or. Tänk den dagen alla dagar är 10:or, vilken dröm.

Gårdagens pasta ❤️❤️

Trött Joey igårkväll.

​Bild från lördagens träningsrunda, jag är ändå så glad för att vi valde att bosätta oss just i Alvik av alla lite mer centrala ställen. Går jag 5 minuter så är jag nere vid vattnet och det finns en liten skog, en strand, kolonilotter och hav. Att vara nära naturen har blivit så viktigt för mig.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229