Långhelg!

Godmorgon torsdag och sista arbetsdagen för veckan! Imorgon vid denna tid har jag precis avklarat ett intervall spinningpass och är på väg hem för att duscha för att sedan bege oss till Göteborg. Jag och min kille ger sällan varandra presenter utan vi bjuder den andra på en weekend eller dylikt istället så detta år fick han resa och hotell till GBG så att han kan fira sin födelsedag (han fyller år nästa vecka) med sin bästa vän :)

Vi ska bo på Elite Park Avenue som har gym, pool och fantastisk frukostbuffé som vi spricker av längtan till. Vi brukar alltid bo på Elite när vi reser i Sverige och frukosten är alltid magisk. Förutom att träna, bada, äta frukost och SOVA ska vi hänga med Adde och Amanda, det kommer att bli en jättebra helg.

Övrig dagsform är stel då jag var på premiärpasset av Bootylicious på mitt SATS i tisdags, gud vad jobbigt det var, höll på att spy! Men helt klart ett nytt stammispass, min bakdel mår inte bra just nu hehe, I can feel it grow. ;) Idag ska jag även på massage då jag har så fruktansvärt ont i nacke och axlar, har knapprat ipren som en junkie de senaste dagarna.

Nej, en kaffe kanske, jag och BF låg uppe sent och kollade Gorillas in the mist igår, så bra och hemsk film, se den om ni får tillfälle, tror den finns gratis på Viaplay :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229