LÅNG DUNJACKA ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG

Idag hämtade jag ut min life saver denna vinter - En lång dunjacka. Jag är nog den människa som fryser allra mest i hela världen. Eller ja, jag och min mamma delar nog plats. Jag fryser jämnt, jag svettas knappt när jag tränar för att jag är så konstant nerkyld och hemma går jag ofta runt i 3 par byxor, tröja, fleece OCH morgonrock haha.

Jag sålde min amoress-jacka förra veckan av den enkla anledningen att den var för kort, jag frös ihjäl om stjärten, kall luft kom in under kanten också, nej den var alldeles för kall. Hade den däremot varit längre hade jag aldrig sålt den men när man fryser dygnet runt så orkar man till slut inte frysa mer och jag valde därför att göra det.

Jag håller på med en så kallad hardcore level up av mig själv och mitt liv just nu. Vissa saker tar längre tid och andra kortare och ytligt sett så är fokus just nu på vikt, hud, hår och smink, det är delar som klassas som "snabba level ups". Eftersom att jag vill och kommer att tappa en del i vikt känns det riktigt dumt att köpa dyra kläder som förhoppningsvis är för stora snart så behöver jag kläder akut just nu är det billiga kläder som gäller såvida det inte är klassiska, tidlösa plagg som går att sy in. Jag har "bara" två vanliga kappor just nu att använda då resten är sålda och de kapporna är alldeles för kalla, blir för sjutton blå i dem. Så igår klickade jag hem en lång dunjacka från Ellos, jag hämtade ut den idag och herregud... JAG ÄLSKAR DEN. Varför har jag aldrig haft en lång dunkappa förut? Är så redo för snö och kyla nu, jag säger bara BRING IT ON. Jag är egentligen inte jätteförtjust i dunjackor men man kommer som sagt till en punkt när man känner att enough is enough with the cold, a moment of desperation så att säga.

Ni får en bättre bild någon annan dag när jag har en pojkvän eller vän nära till hands.

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Värmer gött om Röva kan jag Tänka mig 😃 nouw.com/fobibella
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha verkligen, living the dream <3nouw.com/johannagrahn
escali
escali,
Så snygg! <3nouw.com/escali
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229