Lång dag

GUD, vad det är mycket nu. Har jobbat exakt hela dagen och det tar inte slut. Känner mig tjock, miserabel och så så trött.

Mina husdrömmar går lite i perioder, dom är mer intensiva när jag drömt om det eller pratat mycket med min mamma och styvpappa som tillsammans med mig försökt bearbeta min kille i ett år nu. Men efter drömmen inatt är jag helt besatt igen och tres missnöjd med precis allting. Jag måste hitta de där lilla, lilla nålhålet och när jag väl gör det så kommer allt att lösa sig. Allt kommer att bli bra och ingenting kommer att bli som det är nu. Fast nu känns drömlivet så långt borta, haha, snark. Gud blev deppig av att tänka på det, man borde bara kunna knäppa med fingrarna.

Gud vad jag svamlar, jag fastnade för övrigt framför Outsiders när jag jobbat klart och herregud alltså. Vilka människor det finns?

Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig, imorgon hoppas jag att jag hinner träna så att man kan bli smal någon gång detta år. 🙃 Åt jättesalt soppa till middag vilket i sin tur ledde till att jag desperat drack tre liter vatten på cirka 15 minuter på grund av bisarr, akut törst så nu skvalpar det i hela magen 😂 Känner mig så snärt och tajt nu, not haha.

Bilder från i fredags när jag och min favoritgök snackade så mycket goja att det är tur att ingen hörde oss. Vi sjöng också i kör till så mycket konstiga låtar och drack a tad to much bubbly men det var det värt. ❤️❤️

Vi försökte ta så många bra bilder men det var banne mig något fel hela tiden. Tillslut orkar man inte posera mer...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229