LÄGGER KORTEN PÅ BORDET.

God morgon fredag!!!! Ska vi försöka skaka igång den här lilla bloggen igen?

Orkar absolut inte dra en genomgång om vad som hänt sedan sist men vi har ju faktiskt sålt huset med PANGVINST!!! Kul för oss och mindre kul för er som verkar tokhata mig. Så mycket hat gällande mig just nu, totalt jävla orimligt. Vad kan jag ha gjort för att ni ska tycka så ofantligt illa om mig? Jag är verkligen ingen dålig person. Jag är jättesnäll som bryr mig så otroligt mycket om min familj och vänner. Jag källsorterar och skänker pengar till välgörenhet varje månad. Jag slänger inte mat och slösar inte med vatten. Jag försöker vara så snäll jag bara kan mot miljön och hälsar på alla jag möter med ett leende. Jag har jobbat ideelt på Röda korset GRATIS i flera flera år. Om någon okänd skriver till mig och säger att de mår dåligt gör jag allt jag kan för att hjälpa dom. Jag är ingen dålig person, hur gärna ni än vill att jag ska vara det. Och inget ni säger kommer att ändra på det. Ni kan måla fan på väggen men det kommer aldrig att förändra sanningen.

Jag är extremt impulsiv och blir uttråkad så fort det inte händer något. Jag kräver ständig förändring och ett liv där det hela tiden händer nya saker. Ena dagen kommer jag att tycka en sak och nästa dag en annan, sådan är jag. Jag förstår inte hur man kan hata någon för det och det betyder inte att jag ljuger, jag är bara väldigt ombytlig. Jag är ledsen om jag inte ställer mig i ledet och är som alla andra men jag kan inte tänka mig ett tråkigare liv där man måste tycka och tänka samma sak hela tiden. Om ni tycker att jag är patetisk, sjuk i huvudet eller trög så snälla sluta följa mig. Jag ber er. Jag kan absolut inte rå för att jag är född med ett behov av fart och förändring. Jag kämpar varje dag för att släcka elden som brinner inom mig. Jag är så uttråkad varje dag och de tankarna som kommer med det är saker jag måste hantera dygnet runt. Det är fruktansvärt jobbigt att aldrig vara nöjd. Att hela tiden jaga något som inte ens jag kan definiera. Jag önskar att jag var en sådan som älskade att sitta hemma med mina katter och äta godis. Å som jag önskar det, det verkar vara så otroligt enkelt. Inte behöva jaga kickar varenda jävla vaken sekund. Som hela tiden måste hantera den enorma överskottsenergi som helt ärligt svider och skaver. Att ligga sömnlös natt efter natt för att det kliar inom mig. Att träna flera timmar varje dag men aldrig bli trött. Jag kan inte be om ursäkt för detta och ni kan inte hata mig för det för det är ingenting jag valt. Jag hade inte ens önskat min värsta fiende detta.

Jag vill verkligen inte någon av er illa men jag ber er att sluta följa mig om det jag gör bara stör er. Jag vill verkligen inte störa någon. Jag fattar att det svider för vissa att jag har haft möjligheten att göra vissa saker som andra bara drömmer om. Men det finns mycket som jag inte ens berättar för er för det har absolut ingenting med er att göra. Ni har absolut ingen aning om vad jag egentligen jobbar med. Var mina pengar kommer ifrån. Hur smal jag egentligen vill vara. Hur många kompisar jag egentligen har. Om min kille försörjer mig eller inte. För det är ingenting som jag valt att ta upp på mina sociala medier och det är inget jag är skyldig att ta upp heller. Ni vet inte vad jag gör under dygnets alla timmar ni vet bara det jag väljer att dela med mig av. Jag vet inte vad poängen med detta inlägg är, jag vill bara lägga korten på bordet. Världen är hemsk som den är, lägg er energi och tid på något viktigare än att fundera på om jag ljuger eller hur patetisk jag är. För vissa av er är jag säkert skitpatetisk precis som ni kanske är för mig? Jag vet att detta inte kommer att förändra något hos er som är så jävla irriterade på mig men förhoppningsvis kanske ni fattar att jag är en helt normal människa som ALDRIG MENAR ATT SÅRA NÅGON NÅGONSIN. Jag försöker bara leva mitt liv på det sätt jag anser är trevligast för mig. Ibland säger jag fel saker eller så uppfattas det fel. Men det betyder inte att jag är en dålig person. Jag är otroligt empatisk och tänker än idag på hemlösa jag såg för flera år sedan. På äldre människor som knappt kan gå. På gamlingar som suttit själv och ätit på restauranger. Jag kan gråta i timmar av frustration för hur ensamma människor är eller pga det faktum att äldre människor ligger i sin egen skit och kan inte ens ringa för att få hjälp. Jag blir så jävla frustrerad när det är minusgrader för att jag kan inte tänka på något annat än de som sover utomhus. Jag är så jävla empatisk att jag måste undvika vissa saker för att jag inte kan sluta tycka så jävla synd om kreti och pleti. Jag tänker inte på om någon mikroinfluencer tjänar pengar eller inte. Jag säger inte att jag är bättre än er jag ger er bara kontraster och tips på vad ni istället kan bli frustrerade på. Vi skulle kunna förändra världen på så många fantastiska sätt om vi la den tiden vi lägger på drama, skvaller och hat på vettiga saker. Vi kan sätta förebilder för de yngre och visa dom vad som faktiskt är viktigt. Att positiva tankar föder glädje, energi och värme. Att unga människor ser internethat från vuxna och tror att det är normalt är skrämmande. Barn gör som vi vuxna gör inte som vi säger.

Jag har fått höra ALLT genom åren. Att jag är tjock, äcklig, jag borde ta livet av mig, min mamma borde aborterat mig osv. Jag är van och eftersom jag bloggat i över 15 år är det få saker som faktiskt påverkar mig. Jag är bara less på att det ska vara så normaliserat att ta emot hat. Ja nej. Kan skriva om detta i all oändlighet men det får räcka här. Jag ska gå och krama min pojkvän och tacka universum för honom och den här fina dagen. Solen, mitt hem, mitt fyllda kylskåp, mina vänner som alltid ställer upp för mig. Min familj. Tanten som varje dag kommer fram och säger att jag är grym på gymmet haha. Jag är så jävla tacksam för livet.

Jag önskar er alla en superhärlig och solig fredag från botten av mitt freakin hjärta.

Gillar

Kommentarer