La mer


God kväll mina loved ones.

Har precis skickat in min inlämning, det kändes inte bra men å andra sidan gör det aldrig det och det går alltid superbra ändå så jag släpper det nu. Skönt att ha det gjort innan helgen, även om sista dagen för inlämning är på söndag. Jag lämnar hellre in en vecka för tidigt än finslipar en vecka. Varför? För att man ska lita på sin egen magkänsla och inte krångla till allt.

Hittade nyss videon ovan på Johannes Huebl och Olivia Palermo, mitt absoluta favoritpar, har haft Olivia som förebild i flera år. Älskar när han varje söndag lägger upp en bild på dom två med texten Sundays på Instagram. Åh rysningar. Men det var inte det jag ville skriva om utan det är själva videon. Jag tycker att den är så himla vacker och perfekt. Ja, jag vet att jag använder ordet perfekt alldeles för ofta men jag har landat så mycket i mig själv på sistonde och jag har insett vad jag vill ha. Och jag vill ha exakt det som är i videon. Vara gift, fixa iordning mig för wine and dining i en pulserande stad med min man, välja ut kläder i den gemensamma garderoben. Vara tillfredställd med vad man gör i livet, känna lycka, inte hetsigt räkna ner till helgen och ledigheten. Min största inspo just nu är denna video enbart för att den är så mysig och fin och representerar exakt det jag vill ha i livet. Och det är precis vad jag behöver just nu, det kan bara bli bättre.

Nu ska jag hoppa in i duschen, svara på sms och mejl och sen sova i min sambos armar. För det är nog det bästa jag vet. Något så simpelt men så underbart.

Love J.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229