KORT LISTA

Vad lyssnar du på idag? Okej, döm för fanken inte mig nu men just nu går Westlife varma i mina hörlurar. Jag står för min boy band love haha.

Hur mår du idag? Bättre men ganska trött efter extremt lite sömn inatt som sagt.

Vad var det senaste du köpte? Jag hittade ett till underklädesset på REA på Hunkemöller på lunchen (online), Georgiana hette det. (Lite obekväm med att lägga upp bilder på vilka underkläder jag ska ha på mig, kalla mig pryd om ni så vill) Nu känner jag att underklädeslådan är rensad och fullt uppdaterad. Om det är något jag kan rekommendera så är det Hunkemöllers reor, sannslösa priser för kvalitén man får.

Vad ska du göra idag? Egentligen skulle jag träffa Marie efter jobbet men hon var tvungen att plugga så det blev flyttat till nästa vecka. För varje gång vår date blir framskjuten desto mer kommer munnarna att gå i ett när vi väl ses haha. Så jag ska nog träna, plugga franska och gå och lägga mig tidigt :) Måste även ringa min nygamla konsultchef för att få veta när jag ska infinna mig på mitt nya jobb på fredag (!!!).

Vad har du på dig idag? Min favoritoutfit som består av svarta, lite utsvängda kostymbyxor, vit skjorta från GANT, en scarf i halsen och klackar. Classy and simple.

Vad står det i ditt senaste SMS? "Vi ses vid Gamla stan t-bana vid 19 :)"

Vad ska du äta idag? Ingen aning, har ingen lust att ställa mig i köket så om inte C gör det blir det väl snabbnudlar (Är det bara jag som ÄLSKAR snabbnudlar?). Kommer förmodligen att dö av näringsbrist nu som singel :):):) Nu kommer mamma messa mig och vara arg haha.

Gillar

Kommentarer

Mariesliv
Mariesliv,
Ja, känner verkligen jag har huuur mycket som helst att berätta! Haha, längtar väldigt mycket till måndag med dig! Vinet är på kylning ❤️nouw.com/mariesliv
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag med 😍😍😍nouw.com/johannagrahn
Emma Engström
Emma Engström,
Haha man får verkligen se det så att munnarna kommer gå ännu mer ju längre tid det går, dock jobbigt när man faktiskt kanske vill ses typ NU! :'D KRAMnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229