KÖRKORTSFUNDERINGAR

Detta inlägg är i samarbete med Trafiko.se

Glad söndag mina gullisar. Jag är klar med dagens måsten, rev av tre timmar på gymmet imorse när karln var inne i stan och fixade saker på sitt jobb. 2h cardio och 1h styrka, höll dock på att spy sista kvarten på crosstrainern, åååkej.

I alla fall. Det har varit en otroligt lugn och skön helg. Igår var vi som sagt på handledarutbildning, äntligen är den bollen i rullning IGEN. Vet inte varför just körkort är så otroligt omotiverande för mig? Har liksom kört och tagit körlektioner sedan jag fyllde 18 år så köra kan jag ju faktiskt men det är teorin som jag bara inte kan finna intresset att ta mig igenom. Men den här gången ska jag fixa det, take my word for it. Jag har körkort innan sommaren, tack och bock. Den här gången har jag bestämt mig för att vara lite mer strukturerad och faktiskt göra en körkortsplan, JAPP så ambitiöst. På Trafiko kan du enkelt registrera dig och så förbaskat enkelt lägga upp en alldeles egen körkortsplan. Det bästa är såklart alla körkortsfrågor, att bara läsa en bok och hoppas att man ska kunna pula in all information i hjärnan är ju galenskaper, jag är en sådan som måste göra för att fatta. Min kille kan säga något till mig så trehundra gånger men jag kommer inte ta in det fören jag gör det själv. Skönt att vara tillsammans med mig ändå :) Det bästa är dock ljudboken du kan köpa i deras webbshop, om jag lyssnar på den varje dag när jag är på gymmet eller promenerar så kommer lite, lite information på något sätt lägga sig i mitt undermedvetna. Ni vet när man hör något utan att bry sig men sen har hjärnan ändå lagrat infon. Absolut perfektion!

Igår fick Max bestämma mat och då blev det kött. Såklart. Kött eller tacos. Eller pannkakor, det är det bästa han vet. Min finsmakar-pojkvän va. Jag stod där och drack bubbel.

Imorse när vi skulle åka var det minus 20 grader och is prick överallt. Jag kan få riktig panik av väldigt kalla väder, dels för att det är så meckigt att bylsa på sig trettio lager kläder men allra mest på grund av en sak: Hemlösa. Jag får ren och skär panikångest när jag tänker på alla som inte har hem när det är så här kallt. Gråtfärdig. Ända sedan jag var liten har jag velat öppna ett hem för hemlösa där de får hjälp och tak över huvudet, vet inte varför just hemlösa alltid har varit ett så otroligt viktigt ämne för mig. Kan bara inte förstå hur det måste kännas att inte ha ett hem? Mitt hem är mitt allt. Usch, blir så ledsen nu. Hoppas att det blir varmare pronto så att inga hemlösa fryser ihjäl.

Vi drack detta bubbel i fredags som var riktigt gott, det var nytt på vårat system och sådant älskar man ju. ÄLSKAR att prova nya viner och dylikt.

Hello new job as a professionell FOTOGRAF OSV VA?! Haha, okej.

Gillar

Kommentarer