Kontorsvovve!

Idag har vi en vovve på kontoret, jag som egentligen är superallergisk får se hur detta går, får bli att knappra allergimedicin like tic tacs. Dock blir man ju så lycklig av att vara med hundar, jag älskar hundar mest av allt. Vill ha en själv men inte än på flera år för att jag inte vill att någon ska vara beroende av mig, min frihetskänsla är superviktig för mig. Kanske när jag är 45 år och har lugnat ner mig ;)

Förkylningsstatusen är oförändrad och jag är bitter haha, träningsabstinensen äter upp mig. Dock ska jag mäta mitt kroppsfett och allt sånt härligt ikväll och det är jag extremt taggad på trots att jag inte kunnat träna på 8 dagar och ätit som en gris de senaste dagarna. De lär inte ha förändrats märkvärt den senaste veckan ändå och det viktigaste är att få ett kvitto på statusen just nu så att jag kan jämföra om några månader.


Hur mår ni?

Snökaos i Stockhom = Uggs.

Gillar

Kommentarer

Marie K
Marie K ,
Glömt inte medicinen imorn också! Hihi... När min frisör pillade i mitt hår så fick hon världens reaktion bara av det så han lär inte vara så allergi-safe! 😘
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha dom är med! 😉 😘nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229