Klädpanik!

Just nu har jag klädpanik! Klänningarna vi beställde som kom igår var inte bra, blir tillbaka kaka på båda två och pälsen ska jag lämna tillbaka idag, hehe. Såg för billig ut, me no likey. Står på ruta 0 igen gällande kläder till lördagens festligheter med andra ord.... Dock kom klänningen jag verkligen, VERKLIGEN ville ha in på Nelly igen så jag fick hetsigt och stressigt be BF beställa en klänning i två olika färger och tre olika storlekar haha. (Han har superrabatter via sitt jobb) Jag har uppenbarligen gått ner i vikt och har för sjutton ingen aning om vilken storlek jag har längre så vågar inte chansa såhär två dagar innan staurday night så jag slänger ner så många storlekar jag bara kan.

Jag har nog glömt att uppdatera er om hur kostymen från DETTA inlägg satt och det var nämligen som en smäck! Min kille stod med öppen mun och bara glodde när jag provade den så jag tvekade inte speciellt länge på om jag skulle behålla den, hehe. Ni får se den på någon dag, idag har jag bara kavajen med svarta jeans då en hel kostym känns lite overkill at the moment.

Gillar

Kommentarer

K
K,
Vilka ska du ut med i helgen? Vilka tjejkompisar ska med och fira din födelsedag? Man hör inte så mycket om Mandy längre. Är ni fortfarande vänner?
Johannagrahn
Johannagrahn,
Sara och Marie ska fira mig imorgon! 😊 Amanda var inbjuden men kunde inte komma.nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229