KANELBULLENS DAG

Håll i hatten vänner, idag kör vi en "min dag i bilder" eftersom att jag var så flitig med kameran. Hurra!

Det var mörkt när jag vaknade (ofrivilligt vid 04.30, vem är jag?) men när jag hade sminkat mig och ätit frukost såg det ut såhär, jag tyckte att det var så fint. Älskar vårat område, så lugnt, tyst och mysigt.

Jag brände av en selfie i trappuppgången, bra ljus men mindre bra kamera? Jag har ändå den senaste iPhonen, hur kan kvaliten bli såhär dålig ibland?

Var på Zara och bytte en blus som var för stor (blusen i DETTA INLÄGG ), vet inte om det är jag som krympt eller om alla storlekar i hela världen har blivit större men jag har fått beställa om och byta exakt allt jag köpt den senaste månaden. Mest logiskt är väl ändå att jag har krympt haha....

Det är kanelbullens dag idag! Första bullen förtärdes på jobbet (åt en bar till lunch för att ha "råd" med dagens kanelbulleranson, he) och andra hemma med hunken.

Med kaffe såklart!

Resten av kvällen har jag städat och tvättat och sen har vi fixat klart med alla papper för den hemlis som vi förhoppningsvis ska göra i vinter. Nu ska vi bara skicka in det och sen är det pirrigt, snart kan jag berätta de (förhoppningsvis!) roliga nyheterna för er :)

Nu ska jag sova, detta inlägg har tagit två timmar att få upp pga. att Nouw har strulat. Thank you very much! Not...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229