Kaffekvarg

Just nu består min diet av kaffe och kvarg haha, tänkte därför slå två flugor på en smäll och smaka kaffekvargen till frukost idag. God ju! Favoriten är dock pepparkakssmaken, mums! Skämt åsido, de senaste veckorna har jag haft ungefär 0,01 procents aptit, det enda jag kan tänka mig att äta är sushi, kvarg och tonfisk. Så det är vad jag äter ungefär, surplar i mig cappuchino resterande del av dagen för att få i mig lite mer kalorier. Extreme, ofrivillig ana. På julbordet i lördags åt jag en halv tallrik innan jag satt med svåra uppstötningar resten av kvällen av svår mättnad. Vi snackar en halv tallrik sill och lax liksom.

I alla fall, igår var vi supertrötta. Stannade och köpte sushi på vägen hem, gosade ner oss i soffan och jag fixade naglarna med min nya färg Virgin snow från Essie, sooo pretty. Sen kröp vi ner framför Fresh Prince of Bel Air, det är vår nya grej, det programmet är ju så kul.

Hur mår ni idag? Hade ni en bra första advent? Jag och boyfriend var sååå trötta efter en galen natt med Adde och Amanda, alltså hjälp vilket knäppt gäng vi är haha, vågar inte ens föreställa mig nyår som vi ska fira med dom. Vi lyckades tända första ljuset men that's about it. Det enda vi räknar ner till nu är att om 6 dagar (jag vet, BARA 6 dagar) får vi nyckeln till vår nya lägenhet. Vi har tagit ledigt halva måndagen så ska vi dit, mäta, premiäräta på golvet och vara lyckliga. Vi har väntat sedan 22 september liksom, det är inte normalt.

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Snygg färg på naglarna 😊nouw.com/nettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229