Kaffe är allt

Hej på er kära vänner!

Jag var lite arg igår efter träningen, märktes väl inte så jättemycket? ;)

Skämt åsido, man får förstå min frustration men jag måste lära mig att inte bli så flyförbannad på mig själv hela tiden. Tror också att det hela berodde på att våra nespressokapslar tog slut i söndagsmorse (och sen orkade vi inte åka och köpa nya) vilket således slutade med att vi var kaffelösa hela dagen igår tills dess att älsklingen varit och inhandlat nya efter jobbet. När jag tog mig en kopp efter träningen blev jag snäll igen och kröp ner och kollade How I met your mother med boyfriend tills jag somnade. Den serien är så himla bäst, mitt lyckopiller!

Idag är det spinning på schemat, har saknat det så himla mycket MEN jag vill verkligen inte skaffa kort på SATS igen för att det är så sjukt mycket folk i gymmet.(Nu provtränar jag via jobbet) På Puls och Träning där vi tränar nu är det MAX 5-6 personer på plats och det är så skönt. Men ändå är det befriande att veta att man bara kan gå på pass de dagar när man inte har någon fantasi att snickra ihop sitt egna träningspass. Att bara gå dit, göra som instruktören säger och sen gå hem. Men då får man istället bråka om maskinerna när man vill träna i gymmet.

Nej, nu är det slut på lunchrasten, är brutalt sugen på kaffe (mycket kaffe att ta igen från igår) och lite frusen. Men jag klagar inte, älskar hösten och det ruggiga vädret.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229