JUST HOLD OUT A LITTLE LONGER

Okej, ska vi försökta ta tag i allt igen? Skaffa sig lite rutiner osv. Det låter bra va? Vi säger så.

Såhär ser min vecka ut:

Måndag: Jobba och sen träning hela kvällen. Har hittat ett spår i slottsträdgården som är helt is- och snöfri = INTERVALLER! Sedan ska jag köra styrka i hemmagymmet och sova tidigt.

Tisdag: Jag har inte berättat detta för er men jag ska börja plugga franska :) Först kom jag in på en herrans massa historiakurser på SU men så fort jag fick beskedet om franskan så slopade jag historieplanerna. Har alltid velat lära mig franska så det ska faktiskt bli jättekul, historiekurserna finns ju kvar. Min första lektion är imorgon efter jobbet. Salut!, Ça marche?

Onsdag: Jobba och återbesök på FormaVita, var inte 100% nöjd med hur botoxen la sig i glabellan för två veckor sedan så de får de la fixa. Får inte träna samma dag och en kan ju även hoppas att man har något att fira också. Vem vet?! Kan ni snälla hålla tummisarna för mig? Or I will shoot myself.

Torsdag: Träna och sova tidigt.

Fredag: Date med Saraaaaa, det var cirka 100 år sedan vi sågs. Okej nej, men tre veckor i alla fall. Saknar ihjäl mig efter Saggesaurus. Jag vet inte varför hon har det smeknamnet, det är väldigt gammalt och jättekonstigt :(

Lördag: Ingenting planerat, ska försöka boka in en kompisdate.

Söndag: Ingenting planerat men jag ska nog hitta på något skoj.


Hur ser er vecka ut? Ska ni göra något trevligt?

Kan vi bara ta en tyst minut för mina ben? Det finns banne mig ingen klantigare människa än yours truly. Halkar, snubblar och går in i saker hela tiden. Ena knäet ser väldigt miserabelt ut, ska det falla av mån tro?

Gillar

Kommentarer

joseflne
joseflne,
Låter som en bra vecka, duktig du är med träningen! 😊nouw.com/joseflne
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229