JAG SER DET REGNAR

Hej från en regnig skärgård. Det har precis öst ner regn i en timme så jag har parkerat mig i sängen medan de andra spelar Chicago, jag tycker knäppt nog att det är ganska tråkigt att spela spel och kort. Rolig tjej osv.
Vi har varit ute på Sveaholmen sedan igår morse och badat från pappas nya båt, solat, grillat och druckit 5 liter Aperol spritz, inte så jobbigt liv här ute som ni kanske hör.
Dock hände en liten olycka imorse när Chrille bestämmer sig för att hoppa från pappas väldigt höga båt på ett ställe där det är ganska grunt (trots att jag gallskrek HOPPA INTE DÄÄÄÄR) och han slog upp världens största köttsår i benet på en sten och nu är invalid. Han var dock lite rolig när han fick panik då det forsa ut blod och upprepade gånger kollade om han hade puls haha. Jag försökte förklara att än är du inte död göbben eftersom du andas osv men det hjälpte inte. Det är ett halv cm jack rakt in i typ muskeln så det är ju lite otrevligt men tror inte att det är det som blir hans död.
Aja, nu ska hälften av gänget åka hem och jag ska hälla upp ett glas vin och sminka till mig lite. Mys med z och så vidare.

  • Nära Sverige

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229