I’VE BEEN SEEING ANGELS IN MY LIVING ROOM

Mitt konsolbord med tillhörande spegel, hur vackert? Över 100 år på nacken och äntligen är det på plats. Jag fick det av min mamma och styvpappa i november men då valde vi att inte sätta upp det eftersom att jag skulle hyra ut lägenheten. Man får inte rengöra spegeln hur som helst så jag vågade inte riskera något även om rengöring inte verkade vara någon av min gamla hyresgästs första prioritering. 
Kan ni föreställa er hur många personer som har speglat sig i denna spegel? Makes your mind boogle.

Hade riktigt svårt att sova igår, jag var alldeles för uppspelt och filosoferande. Tillslut satte jag på Störst av allt som jag inte alls gillat innan eftersom skådisarna är väldigt dåliga men till och med den blev spännande. Stängde av vid 00.30 och slocknade på tre sekunder. När klockan ringde imorse vid 5 och jag vaknade själv i min stora 180 säng sträckte jag ut mig över exakt hela sängen och kände att jag inte skulle byta bort den stunden för något. Jo, kanske en lördagsmorgon klockan nio och det enda jag hade på agendan var en kopp kaffe på balkongen. Men förr eller senare blir det faktiskt lördag igen. Livet fungerar ju så.

Nu är det måndag och veckan bjuder på en massa trevligheter. Vad får ni veta under veckans gång, det blir trevligare så.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229