Itchy itchy coffee coffee

Itchy itchy coffee coffee. Hann bara få i mig en kopp imorse så en trippel stark cappu från Starbucks på jobbet får rädda morgonen. Hela veckan har jag varit så himla segstartad, har vaknat i panik en timme efter att jag brukar gå upp och fått stressa mig igenom hela morgonen....

On another topic; Man måste ju älska pollen! Det kliar i näsa, hals, ögon och hyn, nysfester och är sjukt trött just nu. Men det är helt okej för att få några timmars sol om dagen, jag och min kollega har en stadig lunchdate ute i solen varje dag nu men när jag suttit ute för länge nu så blir jag typ... sjuk. Fast mår inte dåligt liksom, jättesvårt att beskriva men ni med allergier vet. Jag har inte alltid varit såhär allergisk utan detta började för 3-4 år sedan och har sedan dess trappats upp. Jag är en generellt allergisk person, jag tål inga växter/blommor, inte kärnfrukter, banan, inga pälsdjur och även fransförlängningslim haha. Förlängde ju fransarna varje månad i typ 4 år men sen en gång, helt plötsligt, så började det klia samma dag som jag gjort dom och det kliade så mycket att jag råkade klia bort alla. Jag provade att göra om dom veckan efter igen men samma sak då och så fort jag kliat bort alla släppte reaktionen. Himla tråkigt egentligen eftersom jag älskade mina fransförlängningar.

Är ni också allergiska mot massa saker? Känns som att alla artificella proukter och annat skit muterar våra kroppar till att inte tåla vår basic föda längre, läskigt.

Nu kliar det på exakt varje centimeter av hela min kropp så vi hörs lite senare!

Puss!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229